boerderijwinkel_heinkenszand_05.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_01.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_09.jpg - Boerderijwinkel Van Damme

Onze Producten

Vlees

We verkopen rundvlees, kippenvlees en varkensvlees van Beter leven. Ook hier zijn onze sleutelwoorden: kwaliteit, milieuvriendelijkheid en versheid. Er word verkocht vanuit de koelvitrine en uit de diepvries.

Lees verder

Groenten & Salades

We verkopen een ruim assortiment aan groenten. We proberen deze zo veel mogelijk uit Zeeland te halen. Daarnaast verkopen wij vers gesneden groenten zoals sla-mix en roerbakgroenten. Ook hebben wij een ruim assortiment aan salades.

Lees verder

Fruit

De hoofdproducten; appels en peren, worden met zorg en milieubewust geteeld op ons bedrijf. Er worden veel soorten fruit verkocht in onze winkel.

Lees verder

Geschenken

Een leuk, lekker Zeeuws geschenk of cadeau nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij maken fruitmanden, vleesmanden, (kerst)pakketten en andere leuke geschenken. U kunt het zelf samenstellen. Een waardebon cadeau doen, is ook mogelijk.

Lees verder

Vruchtensappen

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden.

Lees verder

Streekproducten

Wij bieden een veelzijdig assortiment van Zeeuwse producten uit de streek aan. Denk hierbij aan wijnen, bieren, dessertsauzen, koeken, mayonaise, babbelaars, maar ook souvenirs, sieraden of kaarten.

Lees verder

Zuivel, kaas en aardappelen

Bij ons kunt u ook terecht voor allerlei zuivel, kaas en aardappelen. Kom eens langs!

Lees verder

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie