Een BBQ met kipfilet uit Zeeland

Eigen boerderij

Gecertificeerd vlees

Ambachtelijke producten

Een BBQ is natuurlijk niet compleet zonder heerlijke kipfilet afkomstig van Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland. Ons vlees is zowel duurzaam als ontzettend vers en diervriendelijk. Wij produceren alleen vleesproducten waarvan de afkomst en de levensomstandigheden bekend zijn. Bekijk het hele assortiment en plaats uw bestelling.

Ge√Įnteresseerd in onze producten?

Een BBQ is compleet met de meest lekkere kipfilet uit Zeeland

Gaat u binnenkort een BBQ organiseren in Zeeland en bent u hiervoor op zoek naar kipfilet? Dan zit u helemaal goed bij onze winkel. Bij ons bent u altijd verzekerd van verse vleesproducten. Daarnaast bieden wij alleen puur en eerlijk vlees aan. Uw barbecue is natuurlijk niet compleet met enkel kipfilet. Daarom bieden wij nog veel meer vleesproducten aan, zoals worstjes, hamburgers en biefstuk. Met al deze producten organiseert u een complete barbecue in Zeeland. Naast vlees, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende andere barbecueproducten. Op deze manier is er voor iedereen wel iets wat hij of zij lust.

Bestel verse kipfilet voor uw BBQ

Kipfilet is een uitstekende optie om te kopen voor uw BBQ in Zeeland. Binnen ons assortiment vindt u vleesproducten voor uw barbecue. Ons vlees is niet alleen geschikt voor de barbecue, maar kan ook dienen als vers gourmetvlees. Plaats meteen uw bestelling of vraag meer informatie aan door te bellen naar 0113-568019.

kipreepjes

Contact gegevens

Oudekamerseweg 7
4451 NC Heinkenszand

KvK: 20163392

Telefoon: 0113-568019
Fax: 0113-568039

Email: info@boerderijwinkelvandamme.nl

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt *

    * verplicht veld