Voor uw BBQ worst kopen bij ons in Zeeland

Eigen boerderij

Gecertificeerd vlees

Ambachtelijke producten

Organiseert u binnenkort een BBQ en wilt u hiervoor worst kopen bij een winkel in Zeeland? Dan zit u helemaal goed bij Boerderijwinkel Van Damme. Bij ons bent u verzekerd van verse vleesproducten die eerlijk en duurzaam zijn. Bekijk het assortiment en bestel uw worst met andere vleesproducten.

Geïnteresseerd in onze producten?

Voor uw BBQ een verse worst kopen bij onze winkel in Zeeland

Als u denkt aan een barbecue, dan denkt u natuurlijk aan verse vleesproducten, zoals een worst. Door een worst te kopen organiseert u altijd de perfecte BBQ in Zeeland. U kunt ervoor kiezen om de worst los te kopen, of om een vleespakket voor de barbecue samen te stellen met verse worsten. Binnen ons assortiment vindt u niet alleen worst, maar ook allerlei andere vleesproducten. Denk bijvoorbeeld aan hamburgers, kip en biefstuk. Voor welk vlees u ook kiest, u bent bij ons altijd verzekerd van verse vleesproducten.

Bestel verse worst voor uw BBQ

Bent u een BBQ in Zeeland aan het organiseren en wilt u hiervoor verse worst kopen? Bij Boerderijwinkel Van Damme vindt u alle ingrediënten die u nodig heeft voor de perfecte barbecue. Niet alleen vlees, maar ook een verse frisse salade koopt u bij ons. Wilt u voor u gaat bestellen meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0113-568019.

Contact gegevens

Oudekamerseweg 7
4451 NC Heinkenszand

KvK: 20163392

Telefoon: 0113-568019
Fax: 0113-568039

Email: info@boerderijwinkelvandamme.nl

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt *

    * verplicht veld