Een BBQ in Zeeland

Eigen boerderij

Gecertificeerd vlees

Ambachtelijke producten

Wilt u graag een Zeeuwse BBQ organiseren in Zeeland of omgeving? Dan zit u helemaal goed bij Boerderijwinkel van Damme. Met onze producten verzorgt u altijd een heerlijke barbecue om van te smullen. Wij leveren namelijk enkel ambachtelijke en verse producten, die tegelijkertijd ook nog eens duurzaam zijn. Hierbij bieden wij altijd een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding aan. Geniet van uw BBQ in Zeeland met onze producten.

Geïnteresseerd in onze producten?

bbq vlees

Organiseer een BBQ met onze producten uit Zeeland

Met onze diverse producten organiseert u een echte Zeeuwse BBQ. Naast verschillende soorten vlees, zoals biefstuk voor de barbecue, kunt u bij ons terecht voor nog veel meer soorten vlees. Denk bijvoorbeeld ook eens aan verse kipfilet of worst. Heeft u ook gasten die vegetariër zijn? Dat is geen enkel probleem! Wij bieden namelijk niet alleen verse vleesproducten, maar ook allerlei ingrediënten voor een vegetarische barbecue. Zo is er altijd voor iedereen wel wat lekkers bij om de perfecte Zeeuwse BBQ in Zeeland te organiseren. Aarzel ook zeker niet om een frisse verse salade te bestellen om de barbecue helemaal compleet te maken.

Bestel allerlei producten voor een heerlijke BBQ

Een Zeeuwse BBQ organiseert u natuurlijk met de meest verse producten van onze boerderijwinkel. Wij heten u graag van harte welkom bij Boerderijwinkel Van Damme om vers vlees of andere producten, zoals salade of fruit, te kopen. Wilt u graag onze producten bestellen of wilt u meer informatie over onze producten? U bereikt ons gemakkelijk door te bellen naar 0113-568019.

Contact gegevens

Oudekamerseweg 7
4451 NC Heinkenszand

KvK: 20163392

Telefoon: 0113-568019
Fax: 0113-568039

Email: info@boerderijwinkelvandamme.nl

Contactformulier

Heeft u een vraag? Vul onderstaand formulier in en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt *

    * verplicht veld