boerderijwinkel_heinkenszand_04.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_08.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_12.jpg - Boerderijwinkel Van Damme

Boerderijwinkel van Damme in Heinkenszand

De boerderijwinkel & appel- en perenboomgaard van Van Damme ligt midden in de Zeeuwse natuur. Het bestrijden van schadelijke insecten wordt door Van Damme zo veel mogelijk gedaan door gebruik te maken van natuurlijke vijanden. Het lieveheersbeestje is een graag geziene gast! Zo blijft het fruit mooi en gezond.
 

Kwaliteit staat bij Boerderijwinkel Van Damme voorop.

Onze producten komen nagenoeg allemaal van bedrijven uit de buurt. De producten worden zoveel mogelijk uit de Zeeuwse streek gehaald. Dat is duidelijk te proeven aan de heerlijke smaak. „Onze klanten vinden dat prettig. Wij proberen een stukje bewustwording bij aan u als klant over te brengen. Je kunt proeven dat onze producten vers zijn. Wij letten er ook op dat het voedsel zo milieubewust of diervriendelijk mogelijk wordt geproduceerd.” 

"Ons assortiment is in de loop der tijd fors uitgebreid met diverse andere streekproducten zoals: kaas, vlees, jam, honing, mosterd, wijn, sappen en sauzen, maar ook klompen en manden met streekprodukten worden door ons samengesteld. Kiest u voor gemak? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht: vers gesneden groenten en overheerlijke versgemaakte salades. Ook een stukje varkenshouderij en slagerij staan in de geschiedenis te boek." Aldus Pauline.

Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

frc-boerderijwinkel_van_damme_heinkenszand17.jpg - Boerderijwinkel Van Damme

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie