Rundvlees

Het rundvlees uit onze winkel komt van runderen van de Landelijke Hoeve. Het verhaal achter dit heerlijke en kwalitatief goede vlees vindt u op deze pagina.

De runderen van de Landelijke Hoeve grazen de grootste tijd van het jaar buiten in de groene weiden. Als het ’s winters echt koud wordt, komen ze lekker naar binnen in de stal. Daar staan ze lekker op het stro. Aan ruimte en goede verzorging geen gebrek, dat is dagelijkse kost. De runderen worden gehouden op kleinschalige veehouderijen gerund door vakkundige boeren. De boeren hebben in de loop der jaren een enorme reputatie opgebouwd als het gaat om de kwaliteit van hun vlees. Door de optimale leefomstandigheden groeien de runderen zonder onrust en stress op. Het vlees is afkomstig van het befaamde Belgisch witblauw ras. Naast vers gras en hooi krijgen de dieren uitgebalanceerde bijvoeding, bestaande uit maïs en tarwe. Dit ziet en proeft u direct terug.

Alleen de allerbeste runderen komen in aanmerking voor de Landelijke Hoeve. De keuze valt uitsluitend op vrouwelijke runderen. Wekelijks wordt er geselecteerd op de kwaliteit van het vlees. Vrouwelijke runderen staan garant voor prachtig, mals en overheerlijk vlees van de hoogste en constante kwaliteit.

Kwaliteit is meer dan alleen zacht en mals vlees. U wilt weten dat het vlees goed voor u is en dat er rekening gehouden wordt met het dier en het milieu. Het vlees van de Landelijke Hoeve wordt door de hele keten streng gecontroleerd. Goede zorg voor het dier en zijn leefomgeving is ook goed voor u, wel zo prettig!