Gourmetvlees in Zeeland

Voor gourmetvlees of een gourmetschotel in Goes, in Zeeland, bent u bij Boerderijwinkel Van Damme aan het juiste adres. We bieden u alleen vlees waarvan we de herkomst kennen en bekend zijn met de leefomstandigheden van de dieren. Daarnaast kopen we zo lokaal mogelijk in. Puur en eerlijk vlees en dat proeft u zeker terug in de lekkerste gourmetschotel van Zeeland.

Extra salades

Extra stokbrood en sauzen

Puur en eerlijk gourmetvlees uit Goes, nabij Zeeland bestellen

Wilt u graag gourmetvlees in Goes, gelegen in Zeeland, bestellen? U heeft bij ons de mogelijkheid een keuze uit diverse soorten vlees te maken. Per persoon krijgt u ongeveer 250 gram vlees. U kunt hierbij ook kiezen voor een compleet pakket. Bij een complete gourmetschotel in Zeeland krijgt u naast de door u geselecteerde vleessoorten ook (on)afgebakken stokbrood, kruidenboter, sauzen, rundvleessalade, uienringen, gesneden paprikamix, champignonschijfjes en rauwkostsalade.

Het aanbod van onze boerderijwinkel

Vlees voor de BBQ, vleespakketten, hele varkens… Het is een greep uit ons ruime aanbod van vleesproducten. Ook voor vers fruit, van eigen boerderij of lokaal gekocht, en salades of verse groenten bezoekt u ons. Bekijk ook zeker ons aanbod van geschenken om een ander mee te verblijden.

Kom langs in de winkel of bestel telefonisch

Kom gerust eens langs in de boerderijwinkel om het aanbod te bekijken of eventuele specifieke wensen te bespreken. Heeft u meer informatie nodig over het gourmetvlees of een gourmetschotel of wilt u direct een bestelling plaatsen bij ons nabij Goes, in Zeeland? U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0113-568019. We helpen u dan graag verder.