Salades

Het maken van huisgemaakte salades is een van onze specialiteiten. We maken verschillende soorten salades, zoals salades voor op brood, koude salades, frisse salades en ook saladeschotels. Bij salades voor op brood kunt u denken aan ei-salade, kip-saté salade, kip-kerrie salade, vleessalade of krabsalade. Onze ei-salade werd in 2018 zelfs beoordeeld op de vakbeurs met “Goud met ster”!

De frisse salades worden vaak gegeten in de zomer en bij de BBQ en de gourmet. Ze zijn echter ook lekker bij friet of andere gerechten. Voorbeelden van deze frisse salades zijn selderijsalade, huissalade, vier-jaargetijden, waldorfsalade en tomaat-komkommer salade.

Daarnaast kunt u bij de koude salades denken aan rundvleessalade, zalmsalade, aardappelsalade, pasta kip-pesto en pasta mediterraan salade. Deze salades kunnen ook in de vorm van een maaltijd geserveerd worden, als u kiest voor opgemaakte saladeschotels. Indien u de luxe koude saladeschotel bestelt, maken wij een vlees en/of visschotel geheel opgemaakt met stukjes vlees of vis. Bovendien is de salade schotel inclusief stokbrood en kruidenboter.

Een ander mogelijkheid is het bestellen van een opgemaakte schotel die minder luxe is en daardoor vooral bedoelt is om bij een gerecht te serveren. Geheel afhankelijk van uw salade keuze maken wij de schotel op naar wens.

Koude salades

Koude salades kunnen zowel een lekkere toevoeging zijn aan de maaltijd als een groot gedeelte van de maaltijd beslaan. Bij koude salades kunt u denken aan waldorfsalade, selderijsalade, maar ook huzarensalade of kip-pesto salade.

Frisse salades

Frisse salades zijn heerlijk tijdens een maaltijd op een warme zomerdag of bij de BBQ of gourmet. U kunt deze salades echter ook goed combineren met friet of aardappeltjes.

Broodsalades

Er zijn verschillende soorten salades voor op brood. Denk aan ei-salade, krabsalade of de Hollandse vleessalade.