Groente

Verse groente bestellen doet u zonder twijfel in Boerderijwinkel Van Damme in Zeeland. Wij bieden u een uitgebreide selectie verse groente. Ook voor onder andere zuivel, vlees en fruit kiest u voor de kwaliteit die wij standaard garanderen. Ontdek daarom snel wat wij te bieden hebben!

Verse groente eenvoudig bestellen bij onze boerderijwinkel

Verse groente bestellen doet u bij Boerderijwinkel Van Damme in Zeeland. We bieden u een breed assortiment van groente. We zetten ons in om het hele jaar door streekproducten van het seizoen te bieden. Denk hierbij aan asperges en spruiten, maar ook jaargroenten zoals bloemkool, prei of bospeen. We richten ons erop om constant versheid en kwaliteit te bieden. Naast verse groente in Zeeland bestellen, koopt u bij ons ook vers gesneden groenten aan. Denk aan verse soepgroenten, verse slamix, gesneden andijvie of gesneden snijbonen. Zoekt u iets specifieks? Denk aan geschrapte worteltjes of gesneden uien of champignons? Laat het ons dan weten en we helpen u verder.

Kom langs in de winkel of bestel telefonisch

Naast verse groente in Zeeland bieden we u ook allerlei soorten kruiden die u kunt bestellen. Denk aan bieslook, selderij, peterselie of tuinkers. Verse kruiden zijn de echte smaakmakers in gerechten. Bekijk ook zeker ons overige aanbod van vers fruit, zuivel en barbecuepakketten. Heeft u specifieke wensen op het gebied van bijvoorbeeld groente of fruit? Laat het ons dan weten en we kijken graag met u mee naar de mogelijkheden. Kom langs in onze winkel of plaats uw bestelling telefonisch via nummer 0113-568019.

Groente

Bestel uw groenten zoals bloemkool, bospeen, andijvie, sla of spitskool.

Gesneden groenten

Bestel vers gesneden groenten zoals slamix, roerbakgroenten, gesneden snijbonen of gesneden andijvie.

Kruiden

Bestel verse kruiden zoals bieslook, selderij, peterselie of tuinkers.