Bestel hier uw BBQ

Meer dan 20 personen? Vraag een offerte aan >>

Een BBQ-pakket kopen doet u bij Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland. Wij bieden diverse pakketten van verschillende afmetingen met ambachtelijk vlees. U kunt uw BBQ-pakket in Zeeland compleet met stokbrood kopen, maar ook uitbreiden met extra vlees of salades. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Zo weet u zeker dat u straks een volledige maaltijd op tafel heeft staan!

Extra BBQ vlees

Extra salades

Extra sauzen en stokbrood

Een uitgebreid BBQ-pakket kopen zodat er voor ieder wat wils is

Een BBQ-pakket kopen bij Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland betekent ruime keuze aan pakketten met goed en eerlijk vlees. We weten van al het vlees de herkomst en de leefomstandigheden van de dieren. U kunt de pakketten zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Wenst u er stokbrood bij, dan kiest u voor het complete pakket. Bij een pakket voor minstens vijftien personen kunt u ook een barbecue gratis gebruiken. Wel dient u dan zelf, afhankelijk van uw keuze, kolen of een gasfles te regelen.

Kom langs in de winkel of bestel telefonisch

U kunt een BBQ-pakket in Zeeland bestellen en verder uitbreiden met extra vlees, vis of verse salades. Tevens bieden we u de mogelijkheid om door ons bestek en borden mee te leveren. Het lekkerste BBQ-pakket van Zeeland is wat wij u leveren. Kom gerust langs in onze boerderijwinkel om de mogelijkheden te bespreken, we helpen u graag. Wilt u liever eerst weten wat we u kunnen bieden voordat u langskomt in de winkel? U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar telefoonnummer 0113-568019. Tot snel bij Boerderijwinkel Van Damme!