BBQ-pakket in Zeeland

Meer dan 50 personen? Vraag een offerte aan >>

Een compleet BBQ-pakket bestellen met barbecuevlees doet u bij Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland. Wij bieden diverse pakketten van verschillende afmetingen aan met ambachtelijk vlees. U kunt uw BBQ-vlees in Zeeland compleet met stokbrood kopen, maar ook uitbreiden met een extra vleespakket of salades. De mogelijkheden voor een BBQ-vleespakket bij ons in Zeeland zijn werkelijk eindeloos. Zo weet u zeker dat u straks een volledige maaltijd op tafel heeft staan waar iedereen zeker van geniet. Organiseer in Zeeland de perfecte barbecue met ons heerlijke BBQ-vleespakket.

Extra BBQ vlees

Extra salades

Een compleet BBQ-pakket met barbecuevlees bestellen in Zeeland

Een vleespakket voor op de BBQ koopt u bij Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland. Het kopen van BBQ-vlees bij onze winkel in Zeeland zorgt ervoor dat u een ruime keuze heeft om het perfecte barbecuepakket samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan biefstuk voor de BBQ. Daarnaast vind je bij onze winkel in Zeeland nog veel meer soorten barbecuevlees. Denk bijvoorbeeld ook aan heerlijke kipfilet. Het perfecte barbecuepakket stelt u samen met BBQ-vlees bij ons in Zeeland. Door BBQ-vlees bij ons in Zeeland te kopen, organiseert u altijd de perfecte barbecue.

Een compleet BBQ-pakket met barbecuevlees bestellen doet u bij ons in Zeeland

We weten van al het vlees uit ons BBQ-vleespakket in Zeeland de herkomst en de leefomstandigheden van de dieren. U kunt uw vleespakket voor de BBQ zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Bijvoorbeeld door speciale BBQ-worst te kopen. Wenst u er stokbrood bij of een frisse verse salade? Dan kunt u een complete BBQ bestellen bij onze winkel in Zeeland. Als u een barbecuepakket voor minstens vijftien personen bestelt, is het mogelijk om gratis gebruik te maken van een barbecue van ons in Zeeland. Wel dient u dan zelf, afhankelijk van uw keuze, kolen of een gasfles te regelen.

Kom langs bij onze winkel in Zeeland voor een uitgebreid vleespakket

U kunt een compleet BBQ-pakket met barbecuevlees in Zeeland bestellen en verder uitbreiden met extra vlees, vis of verse salades. Bij onze winkel in Zeeland kunt u niet alleen BBQ-vlees kopen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om bestek en borden mee te leveren. Het lekkerste barbecuepakket van Zeeland is wat wij u leveren. Kom gerust langs in onze boerderijwinkel in Zeeland om de mogelijkheden voor een BBQ-pakket te bespreken en voor het organiseren van een barbecue. Wilt u liever eerst weten wat we u kunnen bieden voordat u langskomt in de winkel? U kunt ons ook telefonisch bereiken. Bel dan naar telefoonnummer 0113-568019. Tot snel bij Boerderijwinkel Van Damme uit Zeeland voor het beste BBQ-vleespakket!