Fruit

Wij bieden een breed assortiment van fruitsoorten aan. Als eerste verkopen wij eigen teelt appels en peren. In het fruitteeltbedrijf waar onze boederijwinkel onderdeel van is, telen wij een breed scala aan appel- en perenrassen. Meer informatie over ons fruitteeltbedrijf vindt u onderaan deze pagina. Deze rassen verkopen wij direct in onze winkel. Hierdoor kunt u bij ons echte Zeeuwse appels en peren kopen! Ook voor grotere hoeveelheden appels of peren kunt u bij ons terecht.

Naast het hardfruit zoals appels en peren, verkopen wij ook allerlei citrusvruchten. Denk aan mandarijnen, handsinaasappels of perssinaasappels. Tijdens het seizoen verkopen wij bijvoorbeeld ook mineola’s.

Een andere gedeelte van ons fruitassortiment bestaat uit exotisch fruit. Denk hierbij aan mango’s, ananassen, kiwis, passievruchten of granaatappels. Vruchten die in Nederland niet groeien, maar hier toch net zo lekker smaken.

Tenslotte verkopen wij in het seizoen volop kleinfruit. Denk aan Zeeuwse kersen, aardbeien, frambozen, bramen of rode bessen. Wij vinden het belangrijk om deze fruitsoorten zoveel mogelijk uit de streek in te kopen. Hierdoor bieden wij u heerlijk, vers,  Zeeuws kleinfruit.

In onze snijderij snijden wij ook vers fruit. Denk aan verse fruitsalade, verse ananasringen, of bakjes met vers gesneden meloenmix. Heerlijk fris en gezond en lekker als tussendoortje.

Hardfruit

Bestel hier ons eigen geteelde hardfruit. Denk bij appels bijvoorbeeld aan Elstar, Jonagold, Golden Delicious en Kanzi. Voor peersoorten bieden wij zoal Doyenne du Comice, Gieser Wildeman of Conference aan.

Bestellen

Kleinfruit

Bestel hier uw kleinfruit. Let op kleinfruit is seizoensgebonden, daarom zijn niet alle soorten het hele jaar verkrijgbaar. Soorten wij zoal verkopen zijn aardbeien, kersen, frambozen, bosbessen, bramen en rode bessen.

Bestellen

Tropisch fruit

Bestel hier uw tropisch fruit. Denk aan granaatappels, ananas, mango’s, druiven kiwi’s en meloenen.

Bestellen

Gesneden fruit

Bestel hier vers gesneden fruit. Denk aan gesneden meloenmix, ananasringen of verse fruitsalade.

Bestellen

Citrus

Bestel hier uw citrusfruit. Denk aan limoenen, citroenen, sinaasappels of mandarijnen. Vol vitaminen en vezelrijk!

Bestellen

Gedroogd fruit

In ons assortiment hebben wij ook verschillende soorten gedroogd fruit. Denk aan gedroogde cranberries of gedroogde abrikozen.

Bestellen