Geschenken

Zoekt u een leuke manier om iemand te verrassen? Dan is een leuk streekproducten/vlees/fruitmandje of een cadeau pakket iets voor u. Met onze jarenlange ervaring in het maken van mandjes en cadeau pakketten voorzien wij u ook graag van advies. U kunt bij ons terecht voor zowel fruitmandjes voor een zieke als voor cadeau mandjes voor een jarige. Daarnaast verzorgen wij ook relatiegeschenken. Daarvoor kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. De relatiegeschenken geven wij vorm in volledige overeenstemming met het bedrijf.

Een andere manier om iemand te verrassen is het geven van een cadeaubon. U kunt zowel online als fysiek in de winkel een cadeaubon ter waarde van een zelf vastgesteld bedrag kopen. Deze bon kan vervolgens, in gedeelten, uitgegeven worden in onze winkel.

Mandjes

Mandjes kunt u in allerlei soorten en maten bestellen. U kunt kiezen voor mandjes met alleen fruit, streekproducten of vlees. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een mandje met producten uit meerder categorie├źn. Zoals een mandje met fruit en streekproducten of een mandje met vlees en groenten en fruit.

Pakketten

Een cadeau pakket kan net als bij een mandje allerlei soorten dingen bevatten. U kunt denken aan boodschappenpakketten waarbij u iemand groente, fruit, vlees, streekproducten of zuivel cadeau doet. Het is ook mogelijk om kerstpakketten te laten maken.

Cadeaubonnen

Doormiddel van het geven van een cadeau kaart geeft u de persoon in kwestie de vrijheid om producten naar keuze te kopen. De cadeau kaart is in gedeelten te verzilveren in onze winkel. U kunt de cadeau kaart online bestellen of afhalen in onze winkel.

Voorbeelden

Hieronder vindt u in de galerij voorbeelden van geschenken die wij in de afgelopen tijd hebben gemaakt. Daardoor kunt een idee krijgen van wat mogelijk is en wat u zelf leuk vindt.