Vruchtensappen

De vruchtensappen in ons assortiment zijn échte vruchtensappen. 100% sap van vruchten, geen suikers, geen toegevoegde middelen! U proeft het verschil. Op deze manier kunt echt genieten van gezond en smaakvol sap. Ten eerste verkopen wij appel, appel-peer en perensap van eigen geteeld fruit. Ieder jaar laten wij een gedeelte van onze oogst persen bij Schulp. Deze flessen en tapsappen puur vruchtensap verkopen wij in onze winkel. Sap van Zeeuwse bodem!

Naast de vruchtensappen van eigen teelt, verkopen wij ook dubbel sappen. Deze sappen hebben verschillende smaken zoals appel-framboos, appel-kers, appel-cranberry en appel-vlierbes. Opnieuw is dit 100% sap zonder toevoegingen.

Tenslotte verkopen wij ook ‘Eerste hulp van Schulp’ sappen, deze pure sappen zijn door Schulp geproduceerd en blijken een bijzonder helende functie te hebben. Voor meer informatie over ‘Eerste hulp van Schulp’, vindt u op deze pagina.

Tapsappen

De tapsappen bevatten 5 liter appel sap of appel-perensap van eigen teelt. Deze pakken zijn uitgerust met een makkelijk bedienbaar tapkraantje. Verder is het sap ook na opening nog lang te bewaren. De tapsappen worden veel gebruikt bij feestjes en familiegelegeheden. Bovendien krijgt u meer sap voor een lagere prijs, dan in het geval u losse flessen sap koopt.

Flessen sap

Deze 0.75L  flessen sap bevatten appel, appel-peer of perensap van eigen teelt.

Dubbelsappen

De dubbelsappen zijn in verschillende smaakvarianten verkrijgbaar. Denk aan appel-framboos, appel-cranberry, appel-vlierbes of appel-kers. Er zijn zowel 0.75L flessen als 0.2L flesjes van deze smaakvarianten verkrijgbaar.

Krachtsappen

De ‘Eerste hulp van Schulp’  flessen bevatten puur sap die alleen in een bepaalde dosering gedronken mag worden. Raadpleeg daarom altijd eerst het etiket voor gebruik. Wij verkopen verschillende smaakvarianten zoals pure granaatappelsap, pure cranberrysap, pure tomatensap en pure vlierbessensap.