boerderijwinkel_heinkenszand_04.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_08.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_12.jpg - Boerderijwinkel Van Damme

Recepten

Hieronder vind u verschillende categorieën recepten. Alle ingrediënten hebben wij niet standaard in de winkel liggen. Bent u van plan om een recept te maken? Bestel de ingrediënten >>

Pompoenen

In de herfstperiode verkopen wij eetbare, oranje pompoenen. Er zijn heerlijke recepten mee te maken. Bekijk de soorten recepten met pompoenen.

Lees verder

Exotische vruchten

Op deze pagina kunt u allerlei verschillende recepten van verschillende exoten bekijken. Denk hierbij aan mango, sharonfruit maar ook cranberries en bimi.

Lees verder

Lamsvlees recepten

Allerlei recepten met lamsvlees, zoals lamsstoofvlees met walnoten, lamsragout, lamscurry, kapsalon met lamsshoarma en broodje hamburger deluxe.

Lees verder

Groenten maaltijden

Wat dacht u van een heerlijke andijviestamppot, of toch iets fris zoals een frisse salade met rucola? Klik verder, om verschillende lekkere en inspirerende groente maaltijd recepten te bekijken.

Lees verder

Zachtfruit recepten

Zachtfruit is geschikt voor vele recepten. U vindt verschillende recepten zoals, gefrituurde pruim met chocolade, vanille en amandel, een aardbeientompoes maar ook frambozen met varkensfilet en spinazie. Eet smakelijk!

Lees verder

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie