boerderijwinkel_heinkenszand_04.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_08.jpg - Boerderijwinkel Van Damme
boerderijwinkel_heinkenszand_12.jpg - Boerderijwinkel Van Damme

Recepten

uW8-kookboek.jpg

Gebruik de verse en heerlijke producten uit onze winkel als ingrediënten. Bent u van plan om een recept te maken? Bestel de ingrediënten >> Geef duidelijk de naam van het recept en het aantal personen aan. Wij zorgen dat de ingrediënten voor u klaar liggen. Zo weet u zeker dat u direct aan de slag kunt!

Hebt u een recept gemaakt? Deel uw resultaat op onze facebookpagina of tag onze pagina in uw bericht.

Groenten recepten

Wat dacht u van een heerlijke andijviestamppot, of toch iets fris zoals een frisse salade met rucola? Klik verder, om verschillende lekkere en inspirerende groente maaltijd recepten te bekijken.

Lees verder

(Zacht)fruit recepten

(Zacht)fruit is geschikt voor vele recepten. U vindt verschillende recepten zoals, gefrituurde pruim met chocolade, vanille en amandel, een aardbeientompoes maar ook een watermeloen schip. Leuk voor de kinderen. Eet smakelijk!

Lees verder

Vlees recepten

Lekkere recepten met vlees. Denk aan gestoofde sucadelappen met groenten of kalfsschnitzel in champignonsaus. Vlees wordt extra lekker met deze recepten!

Lees verder

Lamsvlees recepten

Allerlei recepten met lamsvlees, zoals lamsstoofvlees met walnoten, lamsragout, lamscurry, kapsalon met lamsshoarma en broodje hamburger deluxe.

Lees verder

Pompoenen

In de herfstperiode verkopen wij eetbare, oranje pompoenen. Er zijn heerlijke recepten mee te maken. Bekijk de soorten recepten met pompoenen.

Lees verder

Soepen

In de wintermaanden gaat er niets boven een heerlijke soep. Maak uw eigen champignonsoep of een lekkere pompoensoep. In onze winkel kunt u ook andere eigengemaakte, kant en klare maaltijdsoepen vinden.

Lees verder

Exotische vruchten

Op deze pagina kunt u allerlei verschillende recepten van verschillende exoten bekijken. Denk hierbij aan mango, sharonfruit maar ook cranberries en bimi.

Lees verder

Ontwerp & realisatie: Mecano.nl Creative Communicatie